Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Paneli

28 Kasım 2023 Salı

Bolu Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Üniversitemiz ev sahipliğinde panel düzenlendi. Merkezimizin destek verdiği, akademisyenlerimizin ve merkez müdürümüz Doç. Dr. Hikmet Yağlı Mavil'in sunum yaptığı panelde, Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu üyesi öğrenciler, kadınların günlük hayatta ve hayatları boyunca yaşadığı şiddeti içeren üç skeç sahneledi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen panele; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Garnizon ve Tugay Komutan Vekili Tnk. Komd. Alb. Cavit Nartop, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, il müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.