Merkezimizden Aile Çalıştayına Destek

22 Eylül 2023 Cuma

Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu Ailenin Gücünü Konuşuyor çalıştayı Merkezimiz ve Üniversitemiz akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bolu Aile Çalıştayı’nda; “Aile Eşitlik ve Adalet” konusunda Dr. Öğr. Üyesi Fethi Kılıç, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah” konusunda Doç. Dr. Cengizhan Yıldırım, “Aile, Hayat Boyu Gelişim Öğrenme” konusunda Doç. Dr. Hikmet Yağlı Mavil, “Aile, Çevre ve İklim” konusunda Fatma Öztürk, “Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme” konusunda Prof. Dr. Hamit Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Cantürk Akben ve “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler” konusunda Prof. Dr. Emre Şenol Durak konuşma ve moderatörlük yaptı.

Çalıştaya Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Avcı, Bolu protokolü ile Bolu’da faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.