"Çocuk Üniversitesi" Hazırlıkları Devam Ediyor

05 Nisan 2024 Cuma

Üniversitemizin her yaşa yönelik üniversite kapsamında gerçekleştireceği “Çocuk Üniversitesi 2024” projesiyle ilgili Üniversitemiz Yönetim Kurulu Toplantı Odasında bir toplantı gerçekleştirildi.Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz'ün başkanlık ettiği toplantıya Üniversitemiz dekanları ve dekan yardımcıları, Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yağlı MAVİL ve Müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Naciye SOMUNCU DEMİR  katıldı.

BAİBÜ Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (KATUM) ile Kızılay’ın birlikte organize edeceği “Çocuk Üniversitesi 2024” projesi, 24 – 25 – 26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.  Bolu’nun Merkez ilçesindeki çeşitli okulların 4’üncü sınıfında eğitim gören başarılı 30 ilkokul öğrencisi,  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü’nde üç gün boyunca 09.30-15.30 saatleri arasında farklı fakültelerde eğitim ve atölye çalışmalarına katılacaklar.