KATUM Yönetim Kurulu Üyeleri Toplantısı Gerçekleştirildi

21 Mayıs 2024 Salı

Üniversitemiz Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Merkez Yönetim Kurulu toplantısı merkezi ofisinde gerçekleştirildi. Toplantıya; Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yağlı Mavil, Müdür yardımcısı Naciye Somuncu Demir, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. İlknur Çifci Tekinaraslan, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Can ve BAİBÜ Disiplin ve Ceza İşleri Avukatı Elif Eren Kasım KATILDI.

Toplantıda 27-31 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 9. Anneler Üniversitede Okulu'nun detayları, Merkezimizce yürütülen "Üniversite Öğrencilerinin Kadına Karşı Yönelik Şiddete İlişkin tutum ve Algılarının Ölçülmesi" isimli çalışmanın ayrıntıları ve yapılması planlanan etkinlikler görüşüldü.